Cum Cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit produsele pe care doriti sa le achizitionati, selectati cantitatea dorita si apasati pe butonul Adauga in cos. Puteti continua navigarea sau puteti vizualiza cosul de cumparaturi apasand butonul ”Vezi cos”. In aceasta pagina, veti putea face modificari la cantitate, lista de produse.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul La finalizare comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plaseaza comanda pentru a trece la pasul urmator. In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.

Veti putea vizualiza valoarea estimativa costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii, de regula costul fiind 15 lei. Valoarea exacta a costurilor de livrare va va fi comunicata telefonic sau prin email de catre un consultant al companiei noastre, daca orasul de livrare nu este Bucuresti sau unul din orasele mari ale Romaniei. Livrarile in orase mai mici sau mai indepartate de orasele mici se vor realiza prin Posta Romana, pentru o comanda de minim 1 kg.