Livrare

Livrarea se va face la adresa indicata de cumparator in formularul de comanda prin intermediul unor firme specializate de curierat, posta sau prin personal propriu.

Costuri

Costul livrarii este cel indicat la confirmarea telefonica sau electronica a comenzii si urmeaza a fi suportat integral de catre cumparator sau este gratuit la o comanda de minim 1 kg (echivalentul sumei de 100 lei).

Ridicare personala

Ridicarea produselor se poate face si direct de catre cumparator de la sediul magazinului/cafenelei noastre ”The Coffee Factory” – adresa: Bucuresti, B-dul. Regina Elisabeta nr. 54, Sector 5.

Durata

Livrarea se va face in termen de: doua zile lucratoare (in Bucuresti), 3-4 zile lucratoare (in tara). La fiecare comanda se va confima telefonic termenul de livrare, deoarece produsele Contego Cafe sunt artizanate.

Livrarea produselor se va face intotdeauna dupa achitarea pretului de catre cumparator, plata pretului urmând a se face cel mai târziu la data livrarii produsului. Transferul dreptului de proprietate si al riscurilor de la vanzator la cumparator se va face odata cu livrarea produselor.