Descriere
Metoda unică folosită pentru producția de cafea indoneziană are ca rezultat un corp foarte plin, cu un gust concentrat, garnisit cu nuanțe de plante și un finisaj picant. Giling Basah, denumirea procesului tradițional din Sumatra, implică crăparea pergamentului boabelor la un conținut de umiditate de aproximativ 50%; Pentru comparație, cele mai multe alte procese de cafea sunt decorticate la aproximativ 10-12% umiditate. Acest proces Sumatran unic are ca rezultat un profil de aromă marcant (aciditate scăzută și o bogăție de arome care persistă in postgust) și conferă boabelor verzi o culoare de semnătură mai inchisa ca de obicei. Notele de ciocolată sunt evidente la final intr-o cafea tare si aromata.
Caracteristici cupping: note puternice de cedru, consistente, echilibrate, tutun dulce, vin, note picante si de ciocolata.
Poate fi livrata boabe sau macinata (ibric, espresso, filtru sau brew).
Costuri livrari Curier: 15.00 lei
Livrare gratuita la comenzi de 130 Lei.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.